Articole

Ședință de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial

27 Feb 2019
14:10

În Sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial a avut loc Miercuri, 27 februarie 2019, ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.

În ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial au fost propuse și aprobate mișcări de personal neclerical și transferuri de preoți în cadrul Episcopiei  Sloboziei și Călărașilor.

Ședința a avut pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.

Au fost aprobate mai multe lucrări de înfrumusețare și restaurare a bisericilor parohiale și mănăstirilor din cadrul Eparhiei.

Să se acorde arhiereasca binecuvântare pentru realizarea unei colaborări între Biroul de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor și Televiziunea Română, emisiunea „Universul Credinței”, singura emisiune de actualitate religioasă, difuzată pe TVR 1 în fiecare duminică, în vederea obținerii de informații și de imagini de la principalele evenimente religioase organizate în Eparhie, pentru a le promova în cadrul Jurnalului Religios.