Articole

Miercuri, 6 februarie 2019, Ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial

06 Feb 2019
16:02

Sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Miercuri, 6 februarie 2019, în Sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial a avut loc ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial.

Ședința a avut pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral – misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul Episcopiei noastre.

S-au aprobat mișcări de personal neclerical în cadrul parohiilor din județul Ialomița.

Se va organiza convocarea reprezentanţilor membrilor Adunării Generale Ordinare a CAR, pentru ziua de joi, 28 februarie 2019 la sala de şedinţe a Centrului Socio - Cultural „Episcopul Damaschin” din cadrul Centrului Eparhial.

S-a aprobat convocarea Consiliului Director al Asociației în ședință, în data de 11 februarie 2019, și organizarea Adunării Generale a Asociației Socio-Culturale „Matei Basarab”, în data de 19 februarie 2019.

S-a aprobat realizarea unei pagini de Facebook pentru Parohia „Sfântul Evanghelist Matei” Capelă Bazar, Protopopiatul Slobozia, pentru, cu scopul de a promova activitatea desfășurată în parohie.

Pagina de Facebook a parohiei va reflecta activitatea postată pe site-ul Protopopiatului sau al parohiei.