Articole

Ședința de lucru aPermanenței Consiliului Eparhial din data de 11 iulie 2018

11 Jul 2018
10:39

Miercuri, 11 iulie 2018, a avut loc ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, în Sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial.

În cadrul ședinței de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial s-au  aprobat mișcări de personal clerical în cadrul Protopopiatului Lehliu-Gară.

S-a acordat arhiereasca binecuvântare pentru ca vechea catapeteasmă a bisericii parohiei Belciugatele, să fie donată și montată în biserica parohiei Paicu – Nicolae Bălcescu.

S-a acordat arhiereasca binecuvântare pentru organizarea și desfășurarea de către Sectorul Social – Misionar al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, în colaborare cu Asociația Socio – Culturală Matei Basarab și Protopopiatul Fetești, a celei de-a treia acțiune din cadrul Campaniei Bucuria de a fi împreună, în data de 17 iulie 2018, în cadrul căreia vor fi organizate întâlniri cu familiile a 33 de copii cu dizabilități din Parohiile: Stelnica, Maltezi, Bordușani și Cegani.