Articole

Catedrala Episcopală din Slobozia. A zecea ediție a Concertului de colinde

22 Dec 2017
17:01
Colindeleromâneşti au răsunat joi, 21 decembrie 2017, în Catedrala Episcopală „ÎnălţareaDomnului” din Slobozia, în cadrul celei de-a zecea ediţie a concertului decolinde intitulat „Hristos se naşte, slăviţi-L!”. Evenimentul a fost organizatcu binecuvântarea şi în prezenţa Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu,alături de autorităţi locale şi mulţime de credincioşi.

7 formații corale au vestit Minunea NaşteriiMântuitorului nostru Iisus Hristos

Minunea NaşteriiMântuitorului nostru Iisus Hristos a fost vestită în acest an de 7 formaţiicorale, printre care grupurile Protopopiatelor Slobozia, Fetești, Urziceni,Călăraşi şi Olteniţa din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, CorulSeminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” și Corala CatedraleiEpiscopale.

PreasfinţitulPărinte Episcop Vincenţiu a vorbit credincioşilor despre tradiţia colindelor,îndemnându-i să ducă vestea cea bună și ajutorul lor, izvorât din credință șidragoste, tuturor care sunt în suferinţe şi încercări.

La finalulconcertului, toţi colindătorii şi copiii care au fost prezenţi la CatedralaEpiscopală au primit daruri de Crăciun din partea Episcopiei Sloboziei şiCălăraşilor.