Articole

Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu a adus mângâiere Beneficiarilor Căminului pentru persoane vârstnice Balaciu

03 Dec 2017
20:07
Dupăsăvârșirea Sfintei Liturghii de la Mănăstirea Balaciu, Preasfinţitul PărinteEpiscop Vincenţiu a cercetat Căminul pentru persoane vârstnice „Ing. VadimRusu” din localitatea Balaciu.

BeneficiariiCăminului pentru persoane vârstnice „Ing. Vadim Rusu” Balaciu au primit vizitaPreasfințitului Vincențiu

BeneficiariiCăminului pentru persoane vârstnice „Ing. Vadim Rusu” Balaciu s-au bucurat deprezența Preasfințitului Vincențiu, astăzi, Duminica, 3 decembrie 2017, a treiadin Postul Nașterii Domnului.

Bucuriaseniorilor din Căminul de la Balaciu a fost înmulțită de emoție întrucâtPreasfinția Sa le-a vorbit despre călătoria aceasta duhovnicească din Postul Nașterii Domnului, care este menită să ne pregătească pentru întâlnirea cuMântuitorul Iisus Hristos cel născut în iesle.

Preoți șidiaconi s-au unit în cântec, vestind Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Delegațiacare a însoțit pe Chiriarhul Bărăganului a dăruit fructe diversificate beneficiarilorcăminului de seniori și a susținut un recital de colinde, vestind NaștereaMântuitorului Iisus Hristos.

Nuînainte de a pleca, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a binecuvântat petoți cei prezenți și le-a dăruit câte o iconiță cu Nașterea Domnului.

BeneficiariiCăminului pentru persoane vârstnice „Ing. Vadim Rusu” Balaciu au mulțumit culacrimi în ochi Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu pentru momentele debucurie oferite.