Articole

Cu binecuvantarea PS Vincentiu, Razvan Bucuroiu, in direct pe sf-esc.ro, duminica seara (26 noiembrie)

25 Nov 2017
18:54
Cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, in aceasta duminica - 26.11.2017, de la orele 18:00 - veti putea urmari in programul TV aflat in toate paginile Retelei Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, in cadrul conferintelor transmise in direct, si conferinta scriitorului, eseistului, editorialistului si publicistului Razvan Bucuroiu (fondator al revistei "Lumea credintei"), care ne va provoca la un dialog privind conditia de "A fi tanar, intr-o lume batrana!".

Cu binecuvantarea PS Vincentiu: Razvan Bucuroiu, fondatorul revistei Lumea Credintei, LIVE pe Reteaua SF-ESC.ROConferinta de duminica, organizata de Parohia Serban Voda din Capitala [ https://www.parohiaserbanvoda.ro/ [https://www.parohiaserbanvoda.ro/] ], al carei parinte paroh este Pr. Dinu Pompiliu, in colaborare stransa cu Dr. teolog Stelian Gombos, are ca parteneri media oficiali: Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe [ www.lacasuriortodoxe.ro [https://www.lacasuriortodoxe.ro] ] si Biroul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [ www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ], preocupati in promovarea evenimentului si, totodata, in transmiterea in direct a conferintei in spatiul virtual, in propriile retele web.

Conferinta "A fi tanar, intr-o lume batrana!" sustinuta de Razvan Bucuroiu , va putea fi urmarita in playerul TV, aflat pe paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, maine, duminica 26.11.2017, de la orele 18:00, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu [https://protopopiatulurziceni.ro/informatii/ps-vincentiu-episcopul-sloboziei-si-calarasilor.html] .

Citeste si: LIVE Conferinta Nationala cu autorul celei mai complete biografii a Pr. Arsenie Boca (duminica, de la 17:00) [https://sf-esc.ro/informatii/13348-cu-binecuvantarea-ps-parinte-vincentiu-live-conferinta-nationala-cu-autorul-celei-mai-complete-biografii-a-phttps://sf-esc.ro/uncategorized/13348-cu-binecuvantarea-ps-parinte-vincentiu-live-conferinta-nationala-cu-autorul-celei-mai-complete-biografii-a-pr-arsenie-boca-duminica-de-la-17-00.htmlr-arsenie-boca-duminica-de-la-17-00.html]

LIVE, tot duminica, dar de la 17:00: Conferinta Nationala cu autorul celei mai complete biografii a Pr. Arsenie BocaNu uitati, inainte de ora 18:00, tot maine, 26 noiembrie, in acelasi player tv, pe un canal separat, de la ora 17:00, va putea fi urmarit, in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, un alt eveniment transmis in direct cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, la fel de important: LIVE Conferinta Nationala cu autorul celei mai complete biografii a Pr. Arsenie Boca, sustinuta de Drd. Florin Duțu, din Parohia "Miron Patriarhul, cu hramul "Nașterea Maicii Domnului", din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, Protoieria Sectorului 1. Conferinta este organizata în parteneriat cu Centrul de Cercetări Științifice Interdisciplinare "Dumitru Stăniloae" al Universității "Valahia" din Târgoviște (CCSIDSUVT) și cu Fundația Ecumenică "Pro Axe Mundi", sub titlul: "Jertfă și mărturisire creștină în timpul regimului comunist-ateu din România". Mai multe amanunte gasiti aici: https://sf-esc.ro/informatii/13348-cu-binecuvantarea-ps-parinte-vincentiu-live-conferinta-nationala-cu-autorul-celei-mai-complete-biografii-a-pr-arsenie-boca-duminica-de-la-17-00.html [https://sf-esc.ro/informatii/13348-cu-binecuvantarea-ps-parinte-vincentiu-live-conferinta-nationala-cu-autorul-celei-mai-complete-biografii-a-pr-arsenie-boca-duminica-de-la-17-00.html] .

Organizatorii acestor doua mari evenimente si partenerii media Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe si Biroul mass-media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va invita sa participati si sa urmariti, cu deosebita bucurie, transmisiunile in direct amintite.

De asemenea, tot maine, la orele diminetii (incepand in jurul orei 8:00), veti putea urmari Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din mai multe biserici aflate in tara si in strainatate, in cadrul aceluiasi program tv, prezent in toate paginile web eparhiale.