Articole

Ediţia a V-a a Conferinței județene

20 Nov 2017
11:34
Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, prin Sectorul Social – Misionar, va organiza, în data de 24 noiembrie 2017, Ediţia a V-a a Conferinței județene cu tema „Modele de bună practică din activitatea social-filantropică desfășurată în parohiile din Episcopia Sloboziei și Călărașilor”, cu scopul de a promova modelele de bună practică din activitatea social-filantropică implementată în Episcopia Sloboziei și Călărașilor, care se adresează specialiştilor şi lucrătorilor din domeniul social, din judeţul Ialomiţa.

OBIECTIVELE CONFERINȚEI JUDEȚENEPromovarea proiectelor filantropice implementate în cadrul parohiilor din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor;Promovarea furnizorilor de servicii sociale din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, care oferă servicii sociale în contextul unui parteneriat social extins;Asigurarea vizibilităţii continue a activităţii social-filantropice desfăşurate în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor.

AGENDA CONFERINŢEI

10:00 - 10:15Cuvânt de deschidere

10:15 - 10:30Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor - partener activ în dezvoltarea serviciilor sociale din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi

10:30 - 10:45Asociaţia Socio-Culturală „Matei Basarab“ - partener al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

10:45 - 11:30Lucrarea social-filantropică desfăşurată în Protopopiatele Slobozia, Urziceni şi Feteşti

11:30 - 11:50Modele de implicare a beneficiarilor în activităţi social-filantropice

11:50 - 12:00Cuvânt de încheiere

Conferința județeană se va desfășura în Municipiul Slobozia, Sala Amfiteatru a Centrului Socio-Cultural „Episcopul Damaschin”, str. Episcopiei, Nr. 2.Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la telefon: 0243.232.711 (interior 161) sau la adresa de email: sectorulsocialmisionar@yahoo.com, persoană de contact PC Arhid. Chiru Cristian-Ştefăniţă – inspector social.

EPISCOPIA SLOBOZIEI ŞI CĂLĂRAŞILORSectorul Social – Misionarsectorulsocialmisionar@yahoo.com