Articole

Mănăstirea Libertatea are clopot nou

18 Apr 2016
14:40
Duminică, 17 aprilie 2016, a cinceaSăptămână din Postul Mare, după Sfânta Liturghie săvârșită la MănăstireaCoslogeni, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a cercetat obștea MănăstiriiLibertatea.

În biserica mănăstirii, cu hramul„Sfânta Treime”, Preasfinția sa a ținut cuvânt de învățătură pentru obșteamănăstirii despre Duminica a V-a din Postul Mare, despre rugăciuneanecontenită, despre voturile monahale și despre smerenie.

Vizita Preasfinției Sale a adusmultă bucurie și nădejde în rândul maicilor, mai ales că Mănăstirea Libertateaa primit un clopot nou și de acum obștea și ostenitorii vor fi altfel chemațila slujbă și ascultări.

Mănăstirea Sfânta Treime,cunoscută și sub denumirea de Mănăstirea Libertatea, este o mănăstire ortodoxăcu obște de maici, din județul Călărași. Așezată la o distanță de numai 4kilometri înspre nord de localitatea Coslogeni, comuna Dichiseni, sat aflat peDN 3B, care leagă municipiul Călărași (14km) de municipiul Fetești (30km), nudeparte de malul brațului Borcea.