Articole

Google AMP accepta Episcopia Sloboziei si Calarasilor - Prima eparhie din lume, accesata la super-viteza

09 Apr 2016
19:27
Cu doar cateva ore in urma, Episcopia Sloboziei si Calarasilor a fost acceptata si inclusa in noul serviciu de cautare rapida AMP [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] , al motorului Google [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] , la doar o zi dupa ce acesta a devenit public. Astfel, Episcopia Sloboziei si Calarasilor este prima eparhie din lume ale carei pagini web (www.sf-esc.ro) au reusit sa treaca testul Google AMP [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] , indeplinind toate conditiile impuse de serviciul de optimizare.

Pentru a intelege mai exact ceea ce se intampla, trebuie sa specificam faptul ca, de acum, cei ce cauta informatii pe motorul de cautare Google [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] folosind un telefon mobil, vor fi directionati, in mod automat, de binecunoscutul gigant web, catre site-ul realizat special dupa noile standarde ale Google, intre Informatiile de Top.

Alinierea www.sf-esc.ro la standardele impuse de Google AMP [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] a fost posibila prin eforturile unei echipe a Serviciului Specializat NETCreator [https://netcreator.ro] , al Asociatiei Lacasuri Ortodoxe.

Conform unui raport semnat chiar de Serviciul NETCreator pe aceasta tema, reiese ca noul serviciu Google AMP [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] a fost implementat in vederea accelerarii la maximum a vitezei de accesare a unei informatii (de pe cel mai slab internet, aproape instantaneu, fara a descarca vreo aplicatie speciala), pornind de la relaitatea ca - asa dupa cum arata ultimele statistici efectuate de Google [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] - peste 40% dintre utilizatori renunta sa mai acceseze un anumit site (de pe mobil), din cauza accesarii greoaie, pretentia acestora limitandu-se, cel mai des, la doar... 2 secunde de incercare.

Mai multe informatii despre Proiectul Google AMP [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] si beneficiile lui, puteti afla dand click aici [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] . Contacteaza NETCreator (click aici) [https://netcreator.ro/contact] , pentru ca site-ul tau sa poata fi inclus in Google AMP [https://netcreator.us/news/36-what-is-google-amp-and-what-is-the-benefit-of-this-project.html] .