Articole

Transmisiune in direct inedita... sau: Despre lucrurile pe care mass-media romaneasca refuza astazi sa le vada

19 Nov 2015
07:52
Joi, 19 noiembrie 2015, telespectatorii TV LăcaşuriOrtodoxe® vor putea urmari o transmisiune in direct inedita: o conferinta judeteana, privind asistenta sociala si actiunile filantropice pe care Biserica Ortodoxa le implementeaza, prin intermediul parohiilor sale, in societatea romaneasca de astazi.

Transmisiunea va incepe la ora 10:30 si va putea fi urmarita pe platforma Lăcaşuri Ortodoxe® [https://www.lonews.ro/] si in intreaga Retea Web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro/] .

In lumea secularizata si ateista de astazi, pe langa criza economica actuala si pierderea valorilor tradiționale, omul isi gaseste cu greu alinare suferintei sale, iar aici singura care i-a mai ramas cu adevarat aproape este Biserica. Prin urmare, "Preotul este şi trebuie să fie un adevărat lider al comunităţii în care este pus spre slujirea lui Dumnezeu şi a semenilor. El trebuie să fie tată al tuturor creştinilor, fără a face diferenţe, fără a marginaliza pe cineva" (PS Vincentiu)

Despre implicarea slujitorilor Bisericii in rezolvarea problemelor pe care omul le are in ziua de astazi, despre modul in care el se simte sprijinit de Biserica, intr-o perioada in care fiecare dintre noi este stimulat de societatea de consum sa se gandeasca doar la sine... maine, intr-o transmisiune in premiera in spatiul web international.

Lacasuri Ortodoxe - partener media oficial al evenimentului