Articole

Bucurii muzicale de la copii pentru copii

15 May 2015
11:36
Joi, 14 mai 2015, având binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU,Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia, Asociația „Din inimă pentru aproapele” și ParohiaAmara II au organizat ediția a IV–a a spectacolului caritabil „Bucurii muzicale de la copii pentru copii”.

Scopul concertului a fost strângerea de fonduri pentru sprijinirea copiilorcu dizabilități, în special copiii diagnosticați cu autism.

Spectacolul a cuprins reprezentații ale tinerilor din Grupul de cateheză alParohia Amara II, coordonat de preotul paroh Clementin Matache, Corala „Sfântul Mina” a Protopopiatului Slobozia,dirijată de părintele Cătălin Stanciu, precum și două formații de muzică modernă,instrumentală și vocală, coordonate de domnul profesor Valentin Vardianu de laLiceul de Arte „Ionel Perlea” dinSlobozia.

Publicul a fost format din preoți, credincioși, elevi, tineri și cadredidactice de la școlile și liceele din municipiu, precum și elevi de laSeminarul Teologic „Sfântul Ioan Gură deAur”.

Finalitatea spectacolului s-a concretizat în colectarea sumei de 3.000 lei,precum și ajutoare materiale primite ca donație din partea celor prezenți, carese alătură demersului Protopopiatului Slobozia și Asociației „Din inimă pentru aproapele” pentru a aducebucurie și speranță copiilor aflați în dificultate.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia.