Imagini noi din Țara Sfântă – A doua zi a călătoriei binecuvântate

Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 2 April, 2016
Recomanda

Sâmbătă, 2 aprilie 2016, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu, a descoperit pelerinilor alte bucurii duhovnicești.

Încă de dimineață grupul de pelerini a fost primit de Preafericitul Părinte Patriarh Teofil al III-lea al Ierusalimului și al întregii Palestine, unde Preafericirea Sa a ținut un cuvânt duhovnicesc și de întărire.

Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a prezentat Preafericirii Sale grupul român de pelerini, mulțumindu-i, totodată, pentru primirea făcută și pentru binecuvântarea de a slujii Duminică la Sfânta Liturghie.

Chiriarhul Sloboziei și Călărașilor a oferit Preafericirii Sale o cruce de binecuvântare, primind la rândul Său un dar, precum și toți pelerinii prezenți.

S-a continuat cu vizita la biserica celei de a treia aflări a capului Sfântului Ioan Botezătorul, aflată în cetatea Ierusalimului. De acolo au pornit către Betleem, unde cu smerenie au cântat un colind și și-au plecat capetele la Peștera Nașterii, locul în care S-a născut Mântuitorul, închinându-se și la icoana Maicii Domnului Betleemița, făcătoare de minuni, singura icoană în care Maica Domnului are un chip zâmbitor pentru bucuria nașterii Pruncului Sfânt.

În ultima parte a zilei pelerinii au vizitat Mănăstirea Sfântul Teodosie și Peștera Magilor.

Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare