S-au aprobat examene în Episcopia Sloboziei și Călărașilor (31 ianuarie 2018)

Miercuri, 31 ianuarie 2018, în şedinţa de lucru a PERMANENŢEI CONSILIULUI EPARHIAL din cadrul Centrului Eparhial s-au aprobat elemente organizatorice legate de următoarele examene ce urmează a fi susținute în eparhie.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 31 January, 2018
Recomanda

Miercuri, 31 ianuarie 2018, a avut loc şedinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial, sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, în Sala de Consiliului „Matei Basarab” din cadrul Centrului Eparhial.

Pe ordinea de zi a Permanenţei Consiliului Eparhial au fost propuse, iar Permanența Consiliului Eparhial a aprobat următoarele:

- Luni, 12 februarie 2018, s-a aprobat organizarea Examenului de duhovnicie, sesiunea februarie 2018. Candidatul va fi declarat ADMIS s-au RESPINS. Examenul va fi susţinut oral, pe baza bibliografiei recomandate din timp. Bibliografia va fi publicată pe site-ul: www.sf-esc.ro.

- Joi, 15 martie 2018, s-a aprobat organizarea Examenului de Capacitate preoțească, sesiunea martie 2018. Examenul de Capacitate preoţească va fi precedat de un TEST PSIHOLOGIC eliminatoriu. Și în acest caz bibliografia va fi publicată pe site-ul: www.sf-esc.ro.

-  Joi, 15 martie 2018, s-a aprobat organizarea Examenului de Selecționare pentru parohiile urbane, sesiunea martie 2018. Detaliile pentru completarea dosarului vor fi publicate pe site-ul: www.sf-esc.ro.

 

În ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial au fost propuse și aprobate mișcări de personal clerical în cadrul parohiilor Eparhiei Sloboziei și Călărașilor.

Permanenţa Consiliului Eparhial a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a aprobat mai multe distincții bisericești, pentru preoții Eparhiei, ce vor fi acordate prin hirotesie în ziua de vineri 2 februarie 2018, în ziua Întâmpinării Domnului, când Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu împlinește 24 de ani de la hirotonia întru arhiereu.

 


Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare