Duminica Vameșului și a Fariseului. Popas de rugăciune la parohia Cosâmbești din Protopopiatul Slobozia

28 ianuarie 2018, în Duminica Vameșului și a Fariseului Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârșit Sfânta Liturghie la parohia Cosâmbești din cadrul Protopopiatului Slobozia.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 28 January, 2018
Recomanda

Duminică, 28 ianuarie 2018, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârșit Sfânta Liturghie la parohia Cosâmbești din cadrul Protopopiatului Slobozia.

Sub protia Preasfinţiei Sale, la parohia Cosâmbești, au slujit preacucernicii părinţi consilieri Daniel Florin Enașcu, Florin Ionescu, Ioan Florin Simion, Nicușor Silviu Dascălu și Marius Gabriel Purcărea, preacucernicul părinte Ionuț Butu, Protopop de Slobozia, preoţi şi diaconi.

Un grup restrâns din Corul Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, dirijat de părintele profesor Cătălin Stanciu, a dat răspunsurile, armonizând dialogul liturgic.

 

PS Vincențiu a vorbit credincioșilor din parohia Cosâmbești

În cuvântul de învăţătură adresat credincioşilor prezenţi, Preasfinția Sa a vorbit despre smerenia mărturisită de vameş, despre nebunia slavei deşarte a fariseului, despre perioada de pregătire duhovnicească de zece săptămâni, a Triodului, în care suntem chemaţi să trăim virtutea smereniei, pentru ca la sfârşitul acestui urcuş duhovnicesc, Sfântul şi Marele Post, să fim pregătiţi pentru întâmpinarea Mântuitorului Iisus Hristos, Cel Înviat.

 

PS Vincențiu a felicitat un credincios pentru cei 93 de ani

Chiriarhul Bărăganului a felicitat pe domnul doctor Valeriu Teodoru, fiu al satului, pentru împlinirea celor 93 de ani.

Preasfinția Sa a împărtășit copiii prezenți la Sfânta Liturghie și a binecuvântat toți credincioșii prezenți la slujbă.

Arhipăstorul Sloboziei și Călărașilor a dăruit Parohiei Cosâmbești o Sfântă Cruce de binecuvântare cu suport.

 

În galeria foto veți putea regăsi fotografii inedite surprinse din cadrul Sfintei Liturghii săvârșită la parohia Cosâmbești, dar și fotografia cu domnul doctor Valeriu Teodoru la împlinirea celor 93 de ani.


Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare