Ultima ședință a Permanenței Consiliului Eparhial din anul 2017

Miercuri, 20 decembrie 2017, s-a desfășurat ultima Ședinţa de lucru a PERMANENŢEI CONSILIULUI EPARHIAL, din anul 2017, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 22 December, 2017
Recomanda

Ședinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu a avut loc astăzi, miercuri, 20 decembrie 2017.

 

În ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial au fost propuse și aprobate diverse solicitări din Eparhie.

S-au aprobat mișcări de personal clerical în cadrul Protopopiatul Fetești.

Dintre hotărârile adoptate în ultimele ore, de Permanenţa Consiliului Eparhial a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, amintim în mod special aprobarea unor serii de lucrări, în cazul mai multor biserici parohiale din Eparhie.

În cadrul Ședinței Permanenței Consiliului Eparhial s-a aprobat încheierea unui protocol de colaborare între Parohia Orboiești și Penitenciarul Slobozia și a unui protocol de colaborare între Parohia Orboiești și Primăria Comunei Andrășești – Centrul Multifuncțional Orboiești.

 

De asemenea Permanenţa Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Călărașilor a aprobat mai multe ajutoare financiare pentru mai multe familii care au urgentă nevoie de medicamente.

 

Episcopia Sloboziei și Călărașilor, prin Sectorul Social-Misionar, în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”, în luna decembrie a anului 2017, a desfășurat activități destinate copiilor, tinerilor, adulților și persoanelor vârstnice aflate în dificultate din Slobozia, care să vină în sprijinul pregătirilor pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului.


Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare