Catedrala Episcopală din Slobozia. A zecea ediție a Concertului de colinde

Colindele româneşti au răsunat joi, 21 decembrie 2017, în Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia, în cadrul celei de-a zecea ediţie a concertului de colinde intitulat „Hristos se naşte, slăviţi-L!”.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 22 December, 2017
Recomanda

Colindele româneşti au răsunat joi, 21 decembrie 2017, în Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia, în cadrul celei de-a zecea ediţie a concertului de colinde intitulat „Hristos se naşte, slăviţi-L!”. Evenimentul a fost organizat cu binecuvântarea şi în prezenţa Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, alături de autorităţi locale şi mulţime de credincioşi.


7 formații corale au vestit Minunea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos

Minunea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos a fost vestită în acest an de 7 formaţii corale, printre care grupurile Protopopiatelor Slobozia, Fetești, Urziceni, Călăraşi şi Olteniţa din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, Corul Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” și Corala Catedralei Episcopale.


Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a vorbit credincioşilor despre tradiţia colindelor, îndemnându-i să ducă vestea cea bună și ajutorul lor, izvorât din credință și dragoste, tuturor care sunt în suferinţe şi încercări.


La finalul concertului, toţi colindătorii şi copiii care au fost prezenţi la Catedrala Episcopală au primit daruri de Crăciun din partea Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.


Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare