Nașterea Domnului prilej de bucurie pentru 282 de persoane aflate în dificultate

În perioada 5-21 decembrie 2017, Sectorul Social - Misionar a desfășurat activități destinate copiilor, tinerilor, adulților și persoanelor vârstnice aflate în dificultate din Slobozia, care să vină în sprijinul pregătirilor pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 21 December, 2017
Recomanda
Preasfințitul Vincențiu a binecuvântat organizarea activităților care să vină în sprijinul pregătirilor pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului

Cu binecuvântarea Preasfințitului Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, prin Sectorul Social-Misionar, în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”, în perioada 5-21 decembrie 2017, a desfășurat activități destinate copiilor, tinerilor, adulților și persoanelor vârstnice aflate în dificultate din Slobozia, care să vină în sprijinul pregătirilor pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului.

În această perioadă, au fost acordate pachete cu alimente, fructe și legume, dulciuri și jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru toate categoriile de beneficiari,  care au solicitat sprijinul Episcopiei.


Partenerii Episcopiei Sloboziei și Călărașilor au oferit sprijin

Ne bucurăm că ne-au fost alături și au contribuit la realizarea și oferirea darurilor voluntarilor, partenerilor noștri (Liceul Pedagogic „Matei Basarab”, Colegiul „Mihai Viteazul” Slobozia, Direcția Silvică Slobozia) și sponsorului  S.C. Ana și Cornel  S.R.L. .

Mulțumire ostenitorilor/rugătorilor Mănăstirii „Sfinții Voievozi”  Slobozia, care au bucurat o familie aflată în dificultate din Slobozia

De asemenea, aducem mulțumire ostenitorilor/rugătorilor Mănăstirii „Sfinții Voievozi”  Slobozia, care au bucurat o familie aflată în dificultate din Slobozia, beneficiară a Serviciului Social „Serviciu acordat în comunitate”, al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, pentru care sărbătoarea Nașterii Domnului are o semnificație aparte anul acesta.

282 de pachete, în valoare de 11.141 lei
Astfel, în această perioadă, au fost oferite 282 de pachete, în valoare de 11.141 lei.


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare