Noi hotărâri ale Permanenței Consiliului Eparhial (13 decembrie 2017)

Ședinţa de lucru a PERMANENŢEI CONSILIULUI EPARHIAL, s-a desfășurat astăzi, miercuri, 13 decembrie 2017, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 13 December, 2017
Recomanda

Ședinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial  s-a reunit astăzi sub preşedinţia preacuviosului părinte Arhimandrit Rafail, vicar eparhial. Președinția acestei ședințe a fost dată de Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu prin delegație episcopală.

 

În ședința de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial au fost propuse și aprobate diverse solicitări din Eparhie.

S-au aprobat mișcări de personal clerical în cadrul Centrului Eparhial.

Dintre hotărârile adoptate în ultimele ore, de Permanenţa Consiliului Eparhial a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, amintim în mod special aprobarea unor serii de lucrări, în cazul mai multor biserici parohiale din Eparhie, după cum urmează:

v  Pentru Parohia Pupezeni, din Protopopiatul Urziceni, s-a aprobat construirea unei anexe ce va cuprinde o capelă mortuară și o cameră tehnică pentru centrală, în curtea bisericii parohiale;

v  Pentru Parohia „Sfânta Mare Muceniță Anastasia” Călărași, din Protopopiatul Călărași, s-a aprobat întocmirea documentației de construire a unei clopotnițe, dar și achiziționarea unui clopot de 104 kg;

 

De asemenea Permanenţa Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Călărașilor a aprobat mai multe ajutoare financiare pentru A.N.S.R. – Filiala Ialomița și familii care au urgentă nevoie de medicamente.


Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare