Un nou consilier administrativ-bisericesc, prezentat in sedinta Consiliului Eparhial

Joi, 23 noiembrie 2017, Şedinţa de lucru a Consiliului Eparhial, Sala de Consiliu „Matei Basarab” din Centrul Eparhial, PS Vincențiu, Slobozia.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 23 November, 2017
Recomanda
Joi, 23 noiembrie 2017, sub preşedinţia Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a avut loc şedinţa de lucru a Consiliului Eparhial.

Lucrările ședinței Consiliului Eparhial s-au desfășurat in noua Sala de Consiliu „Matei Basarab” din Centrul Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.  

PS Vincentiu l-a prezentat pe noul consilier administrativ-bisericesc, in sedinta Consiliului Eparhial 

Preasfinţitul Parinte Vincentiu a deschis şedinţa acestui for bisericesc, prezentându-l pe noul consilier administrativ-bisericesc, în persoana preacucernicului Părinte diacon Ioan-Florin Simion, apoi a făcut o prezentare sintetică a lucrării liturgice, pastorale, misionare, administrative, economice și sociale a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

PS Vincentiu a adresat un cuvânt de  responsabilitate pentru evitarea  atitudinii anarhice și de frondă ce se manifestă în societatea noastră, apoi a invitat consilierii de resort să citească rapoartele de activitate, ca mai apoi să fie aprobate.

În cadrul şedinţei de lucru a Consiliului Eparhial al Sloboziei si Calarasilor, au fost citite rapoartele de activitate ale fiecarui sector, aprobate de Consiliu.

Vizita la noul Paraclis al Seminarului Teologic Ortodox din Slobozia

În cuvântul lor, membrii clerici și mireni ai Consiliului Eparhial al Sloboziei si Calarasilorau apreciat activitatea și realizările prezentate în rapoartele citite și le-au aprobat în unanimitate.

În încheiere, Preasfinţitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a mulțumit Preabunului Dumnezeu pentru activitatea desfășurată în Eparhie în cursul anului 2017 și a declarat închisă ședința Consiliului Eparhial.

Membrii clerici și mireni ai Consiliului Eparhial au vizitat noul Paraclis al Seminarului Teologic Ortodox din Slobozia, cu hramul „Sfântul Ioan Gură de Aur”.

Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare