Expoziție de pictură cu ocazia Conferinţei pastoral – misionare de toamnă

Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul calarasi
Data: 14 November, 2017
Recomanda

După terminarea Conferinței pastorale Preasfințitul Părinte Episcop a îndemnat pe cei prezenți, preoți și profesori de religie, să viziteze expoziția de icoane pe lemn și sticlă ale cercurilor de pictură din Protopopiatele Oltenița și Urziceni.

În contextul anului omagial al sfintelor icoane și al iconarilor bisericești, cu binecuvântarea Preasfințitul Părinte Vincențiu, Cercul de pictură Sfântul Apostol Luca al Protopopiatului Urziceni alături de Cercul de pictură „Vera Icon” al Parohiei Sfântul Mare Gheorghe, Protopopiatul Oltenița, au organizat o expoziție de icoane pe lemn și pe sticlă în foaierul sălii Consiliului județean Călărași.

Cu prilejul vizitării acestei expoziții, Chiriarhul a felicitat și apreciat truda copiilor și a coordonatorilor acestor cercuri de artă religioasă.

Desfășurarea acestei acțiuni a coincis cu Conferința Pastoral Misionară de toamna la care au luat parte toți preoții din Eparhia Sloboziei si Călărașilor, alături de profesorii de religie din cele doua județe ale Bărăganului.


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare