Conferinţa pastoral – misionară de toamnă a preoţilor din Episcopia Sloboziei și Călărașilor

Marți, 14 noiembrie 2017, a avut loc Conferinţă pastoral-misionară de toamnă, care a purtat titlul „2017 – Anul comemorativ Justinian Patriarhul şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului în Patriarhia Română”.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul calarasi
Data: 14 November, 2017
Recomanda

Marți, 14 noiembrie 2017, a avut loc Conferinţă pastoral-misionară de toamnă, care a purtat titlul „2017 – Anul comemorativ Justinian Patriarhul şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului în Patriarhia Română”, care a reunit toţi preoţii și profesorii de religie din cele șase Protopopiate ale Episcopiei Sloboziei și Călărașilor: Călăraşi, Olteniţa şi Lehliu, Slobozia, Urziceni și Fetești.

Preasfinţitul Părinte Episcop Vincențiu a participat la slujba de Te Deum de la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae”, din municipiul Călăraşi, ulterior, toţi clericii și profesorii de religie, deplasându-se la Sala amfiteatru a Casei de Cultură a Consiliului Judeţean din Călăraşi.

În cuvântul său, Preasfinţia Sa a vorbit despre tema Conferinței preoțești și a prezentat pe cei doi conferențiari.

Conferința din toamna anului 2017 a reunit toți preoții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, și a avut ca invitați doi conferențiari de excepție și anume pe preacucernicul părinte profesor Dr. Florin Șerbănescu, consilier patriarhal și domnul profesor Dr. Radu Preda, Directorul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoriei Exilului Românesc.


Ramai la curent cu toate informatiile si postarile despre:


-

PS Vincentiu - Episcopul Sloboziei si Calarasilor


Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare