Elevii merituoși ai Eparhiei au fost răsplătiți cu burse la sfârșit de an școlar

Miercuri, 14 iunie 2017, Elevii merituoși ai Eparhiei au fost răsplătiți cu burse la sfârșit de an școlar
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 14 June, 2017
Recomanda

Miercuri, 14 iunie 2017, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a premiat, la sfârșitul anului școlar elevii Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia.

Evenimentul a fost organizat la Centrul Socio-Cultural „Episcopul Damaschin” din Slobozia.

Dănuț Ghiță, din clasa a XI-a, a prezentat un referat despre permanentizarea prezenței Duhului Sfânt în viețile noastre și a mulțumit Preasfinției Sale, în numele claselor, pentru sprijinul părintesc arătat elevilor.

Părintele director Sebastian Marin a vorbit elevilor și corpului profesoral despre rezultatele obținute în anul școlar 2016-2017.

Preasfinţitul Vincenţiu a adresat un cuvânt de învăţătură elevilor, prin care le-a  amintit că trebuie să urmărească sporirea faptelor bune, dar mai ales a învățăturii Mântuitorului nostru Hristos. Toate acestea făcându-le, vor putea să fie făclii luminoase pentru ceilalți creștini.

Au fost prezenți și patru absolvenți ai Seminarului care au intrat la Facultatea de Teologie, care învață foarte bine și care au primit burse lunare de studiu.

Au fost prezenți și elevii din Eparhie, care au fost premiați la Olimpiada Națională de Religie, împreună cu profesorii lor. Preasfinția Sa i-a felicitat pe toți și le-a dăruit premii în bani și cărți.

Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare