Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab” reprezentată la Ședința Adunării Generale a Federaţiei Filantropia

Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”, Federaţiei Filantropia
Protopopiatul slobozia

Data: 26 April, 2017
Recomanda
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, marţi, 25 aprilie 2017, Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab” a participat prin reprezentanţii ei, la Şedința Adunării Generale a Federaţiei Filantropia, care a avut loc la Centrul de formare continuă Dumitru Stăniloae din Bucureşti. 

În cadrul întâlnirii au fost prezentate Rapoartele de activitate pentru anul 2016 și Planul de activitate pentru anul 2017 care propune noi proiecte. Membrii Adunării Generale au discutat posibilitățile de accesare a fondurilor structurale și a parteneriatelor sociale iniţiate de Federaţia Filantropia și ONG-urile membre. 

Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab” are calitatea de membru fondator al Federației Filantropia, Federaţie care funcționează cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. 

Misiunea tuturor organizaţiilor membre ale Federaţiei Filantropia este de a sprijini Biserica în lucrarea ei socială și filantropică. 
Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare