A doua zi de Paşti Preasfințitul Vincențiu a slujit la Călărași

Luni, 17 aprilie 2017, a doua zi de Paşti, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu s-a aflat în mijlocul credincioşilor din municipiul Călăraşi
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 17 April, 2017
Recomanda

Luni, 17 aprilie 2017, a doua zi de Paşti, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu s-a aflat în mijlocul credincioşilor din municipiul Călăraşi, unde a săvârşit Sfânta Liturghie arhierească în biserica „Sfânta Mare Muceniță Anastasia”.

Sub protia Preasfinţiei Sale, la Sfânta Liturghie au slujit preacucernicii părinți consilieri: Manuel Rusu, Daniel Florin Enașcu, Florin Ionescu, Cristi Gavrilă, Nicușor Silviu Dascălu și Marius – Gabriel Purcărea, preacucernicul părinte protopop Ramon Eugen Ilie, preoţi şi diaconi.

La momentul predici Preasfinţia Sa a rostit un cuvânt de învăţătură despre darurile pe care le-am primit la Învierea Mântuitorului, despre calitatea noastră de fii ai lui Dumnezeu, despre mărturisirea pe care o facem în salutul „Hristos a Înviat!” de participanți la Învierea lui Iisus Hristos.

La sfârșitul slujbei toți credincioșii au fost binecuvântați și au primit Pastorala Preasfinției Sale la Praznicul Învierii Domnului.

După Sfânta Liturghie, Preasfințitul Părinte Episcop, împreună cu soborul de slujitori s-au deplasat la capela din incinta viitoarei parohii „Sfântul Ierarh Nicolae ” Barbu Știrbei din municipiul Călărași, care se află în construcție.

 

Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare