Elevii merituoși ai Eparhiei au fost răsplătiți cu burse

Elevii merituoși ai Eparhiei au fost răsplătiți cu burse, Burse pentru elevi, PS Vincențiu, profesori, Seminar
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 12 April, 2017
Recomanda

Miercuri, 12 aprilie 2017, elevi ai Seminarului Teologic „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia au fost primiţi la Centrul Eparhial de către Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, pentru a li se acorda bursele lunare.

Elevul Valentin Baciu, din clasa a XI-a, a prezentat un referat cu tema „Icoana Învierii – Chipul dumnezeiesc al lui Hristos cel Înviat” în care a accentuat contribuția importantă  a sfântului în activitatea pastorală, culturală și liturgică.

Preasfinţitul Vincenţiu a adresat un cuvânt de învăţătură elevilor, prin care le-a  amintit că se află într-o perioadă specială, de post și rugăciune, în care trebuie să urmărească sporirea faptelor bune, dar mai ales a învățăturii Mântuitorului nostru Hristos. Toate acestea făcându-le, vor putea să fie făclii luminoase pentru ceilalți creștini și vor fi pregătiți să întâmpine praznicul Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Au fost prezenți și patru absolvenți ai Seminarului care au intrat la Facultatea de Teologie, cu note foarte bune și care au primit burse lunare de studiu.

Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare