Lumina Învierii luminează tuturor

Grupul de cateheză „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” al Parohiei Grecii de Jos coordonat de Preacucernicul Părinte Apostol Dănuț.
Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul urziceni
Data: 6 May, 2016
Recomanda

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Urziceni în colaborare cu 5 parohii (Fierbinți Târg, Fierbinții de Sus, Fierbinții de Jos, Grecii de Jos și Stroiești) a organizat în data de 05 mai 2016 prima ediție a acțiunii „Lumina Învierii luminează tuturor”.

Astfel, în Săptămâna Luminată, pentru a bucura sufletele persoanelor instituționalizate în cadrul Complexului de Servicii Sociale Fierbinți din județul Ialomița ce cuprinde două servicii pentru persoane adulte și anume: Centrul pentru Persoane Vârstnice și Centrul de Protecție Temporară pentru Tinerii care nu mai sunt instituționalizați a fost organizată această frumoasă acțiune la sediul centrului.

Preacucernicul Părinte Protopop Berbec Aurel a adresat un cuvânt de mângâiere pentru toți cei prezenți în deschiderea acestei acțiuni.

În cadrul ei, beneficiarii au urmărit un program artistic alcătuit din cântece și poezii care a fost pregătit și susținut de copiii de la:

Grupul de cateheză „Muguri de lumină” al Protopopiatului Urziceni – coordonat de domnișoara Toma Adriana Mariana cu sprijinul următorilor voluntari social-misionari: doamnele Ungureanu Ecaterina, Nae Petra și Marcu Georgeta;

Grupul de cateheză „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” al Parohiei Grecii de Jos coordonat de Preacucernicul Părinte Apostol Dănuț.

La final toți beneficiarii Complexului de Servicii Sociale Fierbinți au primit daruri din partea parohiilor care au fost distribuite de copiii prezenți. Aceștia au interacționat cu persoanele vârstnice și au creat o punte între generații și un mediu familial plăcut atât de necesar în spiritul acestei mari sărbători a Învierii Domnului.

 

Toma Adriana Mariana – asistent social Protopopiatul Urziceni

Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare