Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu s-a întâlnit cu 9 președinți

Episcopia Sloboziei si Calarasilor

In: Protopopiatul slobozia
Data: 22 March, 2016
Recomanda

Marți, 22 martie 2016, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu s-a întâlnit la trapeza Centrului Eparhial cu 9 președinți ai Grupurilor de Acțiune Locală din Județele Ialomița și Călărași.

Întâlnirea a fost organizată la propunerea domnului Alexandru Potor, Președintele Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală din România și a avut ca scop elaborarea Strategiilor Grupurilor de Acțiune Locală, prin implicarea celor mai importanți actori ai vieții sociale și economice.

Tematica principala a discuțiilor a fost centrată pe expunerea activității realizate de Sectorul Social-Misionar al Episcopiei în domeniul furnizării serviciilor sociale primare, a serviciilor social-medicale, al creării și menținerii rețelelor de suport pentru persoanele sau grupurile vulnerabile aflate în situații de dificultate la nivelul județelor Ialomița și Călărași.

 În urma acestei întâlniri s-au stabilit întâlniri în cadrul Protopopiatelor pentru a se căuta posibile strategii de implementare a unor proiecte, care să aducă un plus de vitalitate în cadrul familiilor defavorizate.

Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare