Ediţia a V-a a Conferinței județene

Ediţia a V-a a Conferinței județene
Protopopiatul slobozia

Data: 20 November, 2017
Recomanda
Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, prin Sectorul Social – Misionar, va organiza, în data de 24 noiembrie 2017, Ediţia a V-a a Conferinței județene cu tema „Modele de bună practică din activitatea social-filantropică desfășurată în parohiile din Episcopia Sloboziei și Călărașilor”, cu scopul de a promova modelele de bună practică din activitatea social-filantropică implementată în Episcopia Sloboziei și Călărașilor, care se adresează specialiştilor şi lucrătorilor din domeniul social, din judeţul Ialomiţa.

OBIECTIVELE CONFERINȚEI JUDEȚENE
  • Promovarea proiectelor filantropice implementate în cadrul parohiilor din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor;
  • Promovarea furnizorilor de servicii sociale din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor, care oferă servicii sociale în contextul unui parteneriat social extins;
  • Asigurarea vizibilităţii continue a activităţii social-filantropice desfăşurate în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor.

AGENDA CONFERINŢEI

10:00 - 10:15
Cuvânt de deschidere

10:15 - 10:30
Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor - partener activ în dezvoltarea serviciilor sociale din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi

10:30 - 10:45
Asociaţia Socio-Culturală „Matei Basarab“ - partener al Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor

10:45 - 11:30
Lucrarea social-filantropică desfăşurată în Protopopiatele Slobozia, Urziceni şi Feteşti

11:30 - 11:50
Modele de implicare a beneficiarilor în activităţi social-filantropice

11:50 - 12:00
Cuvânt de încheiere

Conferința județeană se va desfășura în Municipiul Slobozia, Sala Amfiteatru a Centrului Socio-Cultural „Episcopul Damaschin”, str. Episcopiei, Nr. 2.
Pentru informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la telefon: 0243.232.711 (interior 161) sau la adresa de email: sectorulsocialmisionar@yahoo.com, persoană de contact PC Arhid. Chiru Cristian-Ştefăniţă – inspector social.

EPISCOPIA SLOBOZIEI ŞI CĂLĂRAŞILOR
Sectorul Social – Misionar
sectorulsocialmisionar@yahoo.com

Abonament RSS Informatii
SPRIJINIM CONSTRUIREA CATEDRALEI
Cautare